Drakenpret

[arve url=”https://youtu.be/Id2hMkmcIMA” /]

“In the Samphran district of Thailand sits one of the country’s most spectacular Buddhist temples. Wat Samphran is a towering pink masterpiece scaling in at 80 meters high — an homage to the number of years Buddha lived. Known for the hollow dragon’s head that encircles the temple, visitors are welcome to ascend the 17-story superstructure to touch the dragon’s beard, or climb inside the belly of the beast. “

Youtu.be/Id2hMkmcIMA (via Neatorama)

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*