Johan Nieuwenhuize – Collected Memory

IMG_1095©2012-Johan-Nieuwenhuize-1024x768

Onderdeel van de ongoing serie Collected Memory: elk jaar gaat Johan Nieuwenhuize naar een plek waar iets gebeurd is dat zich in ons geheugen heeft vastgezet. Op juiste tijd en plek maakt hij daar een foto van de lucht. Dit jaar 21 december 19:02. Johan neemt een foto van de lucht boven Lockerbie.

on-time-in-place-UITGELICHTE-AFBEELDING1

Collected Memory is een indrukwekkende verzameling schijnbaar abstracte beelden. Veelal blauwe vierkantjes. Olympic Stadium, München, Av de la Ciudad de Barcelona, Bornholmerbrücke, Berlin, Church Street, New York, King’s Cross, London. Om er een paar te noemen.

johannieuwenhuize.nl/portfolio/collected-memory

About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*