Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

De jongste galerie van Rotterdam. Begonnen in een anti-kraak pandje in Kralingen verhuisde Groen begin dit jaar naar het centrum van de stad (om de hoek bij Taal en Ramone). En hoewel nog niet zo heel lang actief weet Rianne Groen al een opmerkelijk kunstenaarsnetwerk aan zich te binden. Deze maand een duo-show met oud Rijksakademie residenten Jean Hubert en Miko Veldkamp. Komende maand een solo van Thomas van Linge.

T/m 24 mei a.s.

Riannegroen.com/jean-hubert–miko-veldkamp.html

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

Dissembling into a brick wall, een van de twee sculpturen in de tentoonsteling van Jean Hubert. Beide beelden gaan over het analoog doorgeven van geheime boodschappen. Retro en actueel tegelijk, de NSA kan wel inpakken.

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

Miko Veldkamp

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

Miko Veldkamp

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

Miko Veldkamp

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

Opgesteld in de ad-hoc black cube van de galerie, persoonlijke favoriet The Cruise van Jean Hubert. Bewegend beeld dat verhaalt over spionage ten tijde van de DDR. In de mist voer het inlichtingenpersoneel in bootjes een meer op om onopgemerkt met elkaar te kunnen spreken.

Jean Hubert en Miko Veldkamp @ Rianne Groen

T/m 24 mei a.s.

Riannegroen.com/jean-hubert–miko-veldkamp.html

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*