De geheime boekwinkel

De geheime boekwinkel

‘you’ll find three rooms of an apartment “crammed floor to ceiling with books, both new and used, including some rare titles,” where, “on Saturday nights, the city’s intellectuals can be found sipping whiskey and discussing classic and contemporary literature.”’

Wegens de pan uitgerezen huren voor winkelpanden uit nood geboren, de geheime/illegale boekhandel Brazenhead Books van Michael Seidenberg in New York. Haast u want vanaf 31 oktober moet Seidenberg op zoek naar een nieuw onderkomen.

Openculture.com/2014/10/a-secret-bookstore-in-a-new-york-city-apartment.html (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*