ArtAsiaPacific Almanac 2015

ArtAsiaPacific Almanac 2015

“we provide annual reports about the 67 countries in the region—including Kazakhstan, Mongolia, Sri Lanka, Syria, Tonga and Vietnam, among others —and track a year’s worth of controversy, scandal, career moves, awards and other major headline news.”

De gids voor kunstminnend publiek van Turkije tot de Pacific. Een beter voorbereiding op residency en/of vakantie is er niet.

Voor $ 25 van u: Artasiapacific.com/Shop/Goods/JanFeb2015Almanac

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*