Eveline Visser, The Bird’s Empire

Eveline Visser

Eveneens gevestigd aan de Keileweg van Rotterdam, het atelier van Eveline Visser. Momenteel is ze druk in de weer met het afronden van een viertal site-specific diorama’s die vanaf 24 april te zien zullen zijn bij het Boijmans. Bij deze alvast een kleine blik achter de schermen.

Boijmans.nl/nl/7/kalender/calendaritem/1735/eveline-visser

Eveline Visser

Het Boijmans op schaal.

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Eveline Visser

Te zien vanaf 25 april 2015 t/m 13 september a.s.

Boijmans.nl/nl/7/kalender/calendaritem/1735/eveline-visser

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*