Urban Africans

Urban Africans

Sinds vandaag online. Een nieuw documentair project van Rosalie van Deursen en Aldine Reinink waarin hedendaagse kunstenaars in Afrika centraal staan. In woord en beeld maar het zijn vooral de mini-documentaires die eruit springen zoals dit prachtportret van Shabu Mwangi. Trots op zijn afkomst, de vuilstort van Nairobi, verdeelt hij zijn tijd tussen de eigen artistieke productie en zelf geïnitieerde workshops voor kinderen.

Urbanafricans.com (video na de klik)

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*