5 Uur stopt

5 Uur stopt

“Ja, triest is het wel maar na ruim 7 jaar stoppen wij met deze blog.”

5 Uur stopt

“We hebben veel gezien en verslagen, maar nu is het mooi geweest.”

Nog meer drie-op-een rij foto’s plus Sibylle, Annegret & Jeroen het allerbeste wensen doet u bij:

5uur.wordpress.com/2015/05/05/5uur-stopt/

Niels Post
About Niels Post 3343 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*