Drake aan de haal met James Turrell

Drake en James Turrell

Dat is andere koek dan Nick & Simon. Wanneer je kunst ècht onder de aandacht van een groot publiek wil brengen zet je een rapkanon in. Na Jay Z en Abromovic is het nu de beurt aan Drake dansend in het werk van James Turrell. Kunnen alle fans in Nederland na afloop linea recta afreizen naar Kijkduin om hun eigen versie op te nemen in het Hemels Gewelf.

Video na de klik. (via HA)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*