Eva Olthof @ TENT

evaolthof1

Een beetje op het moment zelf: deze zondagmiddag 15:00 uur wordt Eva Olthof‘s publicatie feestelijk gepresenteerd in TENT. In dit geval helemaal een aanrader, de publicatie maakt een belangrijk deel van het werk uit en ik wed dat het gesprek met Eva prettig, amusant en verhelderend is.

http://www.tentrotterdam.nl/show/eva-olthof-in-der-freihand

evaolthof2

Buitengemeen complex, dat ga ik niet navertellen:

“Een brief gevonden in het archief van de Amerika-Gedenkbibliothek vormt een belangrijke spil in het boek. Een man uit voormalig Oost-Duitsland had vlak na de opening van de bibliotheek (1954) twee boeken geleend die hij in het jaar 2000 pas retourneerde. Hij stuurde een brief mee waarin hij de gebeurtenissen in de periode tussen het lenen en terugbrengen beschrijft. De brief, een serie foto’s gemaakt in de bibliotheek en andere teksten vormen een boek dat de huidige conditie van lezen en de bibliotheek als plek bevraagt.”

evaolthof3

evaolthof4

evaolthof5

In gesprek met Steven ten Thije vanaf 15:00 uur.

tentrotterdam.nl/event/book-launch-eva-olthof-return-to-rightful-owner

http://www.tentrotterdam.nl/show/eva-olthof-in-der-freihand

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*