Milton Glaser over tekenen

Milton Glaser over tekenen

“Drawing is how Glaser understands the world, and how it keeps him present in reality. It’s the basis for all art that is to come, no matter if the student goes on to abstraction. It’s also essential, he says, for child development, and any child not given the tools to make art is being done a disservice.”

Openculture.com/2015/04/designer-milton-glaser-explains-why-drawing-is-the-key-to-understanding-life.html (video’s na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*