Jack Kirby, Lord of Light posters

Jack Kirby, Lord of Light posters

“Kirby originally produced the drawings as concept art for a film and themepark adaptation of Roger Zelazny’s classic novel Lord of Light. But the work was then used by the CIA in their mission to free hostages from the American embassy in Tehran, presented as artwork for the imaginary film Argo, a ruse that was immortalized in the Oscar winning film Argo.”

boingboing.net/2015/06/22/jack-kirbys-glorious-psyche.html

Veertien verschillende posters à $ 210 koopt u bij Heavy Metal. Of de hele set voor $ 2490: Shop.heavymetal.com/shm/index.php

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*