Leuk voor uit het vliegtuigraam

Leuk voor uit het vliegtuigraam

Al bijna veertig jaar is er altijd wel een passagier die zich tijdens de landing in Milwaukee en hoedje schrikt.

“There’s not a real purpose for having this here except madness, which I tend to be pretty good at,”

http://www.jsonline.com/news/milwaukee/a-typical-welcome-sign-that-wont-fly-b99519325z1-307301071.html (via Neatorama)

Niels Post
About Niels Post 3373 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*