Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

    Stepping Stone Rat Race, 2015.

Bij Opperclaes volgen ze hem al langer dan vandaag, Daan Botlek. Tekenaar in klein en groot die vooral in het buitenland (o.a. Wired, Nike, Leipzig, India, Thailand) behoorlijk aan de weg timmert. Daarom niet meer dan logisch om Botlek uit te nodigen voor de kwartaallijkse muurschildering die Opperclaes sinds een paar jaar programmeert op de kopse kant van de Hofbogen in Rotterdam. En ook goed om eens een groot werk van Botlek in Nederland te zien.

Opperclaes.nl

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*