Studio Mals geeft Rotterdam frisse lucht

Studio Mals, KOP Breda

‘[…] zondag 5 juli, werd Rotterdam tussen 17:00 en 18:00 even voorzien van frisse lucht. In het kader van het project HEADLINERS van KOP liet Studio Mals twee vliegtuigen boven Rotterdam vliegen. Eén met de welbekende ARBRE MAGIQUE® luchtverfrisser in de vorm van een dennenboom en de andere met de tekst ‘Frisse lucht, een verademing’. Studio Mals reageert hiermee op de berichtgeving rondom de slechte luchtkwaliteit in Rotterdam.”‘

Stichtingkop.nl/nieuws/studio-mals-geeft-rotterdam-frisse-lucht/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*