Verwoest Huis Leiden

Verwoest Huis Leiden

‘[…] Om deze panden van rond 1900 en hun geschiedenis een laatste eerbetoon te brengen heeft Museum De Lakenhal beeldend kunstenaar Marjan Teeuwen gevraagd om in vier panden een grootse architectonische ingreep te verrichten: ‘Verwoest Huis Leiden’. […] Van 10 juli t/m 6 september 2015 is ‘Verwoest Huis Leiden’ op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12 en 17 uur geopend voor bezoek.’

Vimeo.com/133038316 (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Goed bedacht. Leiden heeft een mooie historie waarover veel valt te vertellen. Het is goed dat hier wat aan gedaan wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*