Joost Swarte ontmoet Daan Botlek

Joost Swarte ontmoet Daan Botlek

“[…] Dutch Masters. Een serie waarin we iedere maand internationaal werkende en wereldwijd bekende ontwerpers, beeldmakers en storytellers van Nederlandse bodem uitnodigen om te vertellen over hun carrière, hun inspiratiebronnen, het ambacht, hoogte- en dieptepunten en gerealiseerde en toekomstige projecten.”

Hoe goed, Joost Swarte blijkt fan van Daan Botlek en nodigt hem uit voor een duo-lezing bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Woensdag 26 augustus, 20:00.

Dezwijger.nl/programma/joost-swarte

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*