Lonnie Holley @ Bird Rotterdam

Lonnie Holley @ Bird Rotterdam

Lonnie Bradley Holley, sometimes known as The Sand Man (born February 10, 1950 in Birmingham, Alabama), is an African-American artist and art educator. He was born the 7th of 27 children, and claims to have been traded for a bottle of whiskey when he was four.”

Last minute Rotterdam tip van de dag, check deze geweldige reportage bij de VPRO, instant aanbeveling!

Vanavond (3 september) vanaf 20:30

Bird-rotterdam.nl/agenda/lonnie-holley/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*