De kolos van Rodos

CoR1

Voorstel tot opnieuw tot leven brengen van een van de zeven wereldwonderen, de knots van de kolos. Want wat had die man een paal.

Kijk die trailer, geniet van de muziek. Het ontwerp is helemaal goed, alleen dan met een enorme stij… En dan moet er op gezette tijden vuur uit komen. Overdag een fontein. Dan kan het heel hard gaan, ook met een bepaalde vorm van tourisme. De griekse beginselen terug thuis brengen. Klein bordje derbij: verboden voor IS en de GSP.

Hé en echt allemaal waar:

colossusrhodes.com

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*