Rothko boek door zoon

“[…] But in an email describing himself before a recent meeting at a Times Square restaurant, Rothko the son said he would be easy to spot because “I usually look like I could use a nap (or two).””

“[…] In 1954, Rothko told his fellow Abstract Expressionist Ethel K. Schwabacher of his dream of having small chapels along roads throughout the country, where lonely travelers could stop and commune with his paintings one at a time, a kind of exalted rest stop somewhere between the drive-through and the motel.”

Nytimes.com/2015/12/12/arts/design/in-mark-rothko-from-the-inside-out-a-son-writes-about-his-father.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*