Interview Silvia B @ Happy Famous Artists

Interview Silvia B @ Happy Famous Artists

“They are youngsters becoming dancers or at least human beings; they miss body parts, or have wooden body parts, but they are on their way. They struggle with the ropes and strings they hang from, or they are tied to each other. Somehow they are all handicapped. Yet, they appear to be ballerinas – who, for me, symbolise the peak of culture and civilisation, with their dedication to beauty and their extraordinary discipline – which makes their pain and flaws completely irrelevant.”

In het kader van haar tentoonstelling bij Ron Mandos (nog te zien t/m 2 april).

Happyfamousartists.com/blog/2016/03/interview-with-silvia-b/

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*