Ondersteuning website Tubelight

tubelight-klassieker

    Tubelight klassieker met schitterend werk op de achterzijde

Kom, ondersteun Tubelight met het maken van een nieuwe website:

“Dit jaar zal het 100ste nummer van Tubelight verschijnen. Graag zouden wij bij dit belangrijke moment in de geschiedenis van Tubelight ook de nieuwe website presenteren. Echter Tubelight beschikt niet over het financiële vermogen om de website te laten bouwen. Daarom doen wij een beroep op u. Wij hebben een bedrag van €3.500 nodig voor de ontwerp- en bouwkosten van de website. Bij de grote kunstfondsen is er helaas geen subsidie meer voor publicaties, waar de website van Tubelight onder zou vallen. Daarom doen wij een beroep op u.”

Is er een lezer die 3500 euro over heeft? Tubelight zal u dankbaar zijn. En anders: alle giften groot en klein zijn welkom.

tubelight.nl/articles/1624/ondersteuning-website-tubelight

About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*