‘s Werelds lelijkste kleur vs roken

's Werelds lelijkste kleur vs roken

“According to an Australian survey, the shit brown color seen above (Pantone 448C, or “Opaque Couché”) is the ugliest hue around, reminding respondents of dirt and death. To deter smoking, Australian officials required Opaque Couché to be the main color and cigarette packages and now the UK is following suit.”

De firma Pantone is het daar niet helemaal mee eens:

“At the Pantone Color Institute, we consider all colours equally,”

Boingboing.net/2016/06/10/worlds-ugliest-color-wil.html

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*