Verkiezingskoorts

Van het potje, de wekelijkse overtreffende trap van de Amerikaanse presidentsverkiezingen 2016; Hillary Clinton als het sletje van Satan met een hoofdrol voor performancekoningin Marina Abramovic.

Mocht u denken, waar de fuck komt dit nu weer vandaan:

“Among the latest batch of emails released by Wikileaks, allegedly from the hacked account of John Podesta, the chairman of Hillary Clinton’s presidential campaign, is one from Abramovic, in which she invites Tony Podesta, a major art collector who is John’s brother, to “a Spirit Cooking dinner at my place,” and asks if John might want to join. Tony forwarded the email to his brother, which is how it ended up among the stolen emails.”

Artnews.com/2016/11/04/marina-abramovic-on-right-wing-attacks-its-absolutely-outrageous-and-ridiculous/

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*