Bevroren zeepbel

“[…] It wasn’t easy to capture those bubbles because only around 5-10% of them didn’t break instantly and as you can imagine it was a challenge to be patient at -15 Celsius ;) but it was worth it because now that my daughter has seen it, winter is magic for her.”

Ideale kerstvideo voor boven de bank (kijken tot het eind een must).

Vimeo.com/150929970 (via Kottke)

Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*