19 jaar Kottke

19 jaar Kottke

“As of today, I’ve been posting and linking to stuff on kottke.org for 19 years. When I started, I was 24 years old, working as a web designer for a small web development shop in Minneapolis. The site started as a offshoot of another site I had at the time, which I worked on in my spare time at home on my Pentium Pro 200 with a 56K modem. I worked at a desk that was really a 70s-style kitchen table I’d bought for $25. I’m sitting at that same table writing this right now. Earlier I was struggling to think of something else that’s been in my life for as long as kottke.org has…I guess this table is it.”

Een van de beste sites van de planeet en een regelmatige bron van allerhande linkdumps. Gefeliciteerd Kottke!

Kottke.org/17/03/happy-19th-birthday-kottkeorg

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*