Whitney Biënnale 2017

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=gP_r0UZYr1w”/]

“[…] I went to three different press previews and each time a different critic whispered into my ear that he or she thought the politics in the show might be “unfocused” and “soft.” Each time I cringed a little, felt defensive and even protective of the art here and of art in general now widely being called on to instantly and effectively address the politics of the moment. ”

De Whitney Biënnale in woord, beeld en geluid door de ogen van James Kalm en Jerry Saltz.

Vulture.com/2017/03/the-new-whitney-biennial-is-the-most-political-in-decades.html

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=ComzJpk_Oqw”/]

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*