Carla Klein @ The Modern Art Notes Podcast

Carla Klein @ The Modern Art Notes Podcast

Een al wat oudere aflevering uit 2014 maar daarom niet minder bijzonder, Carla Klein uitgebreid aan het woord in The Modern Art Notes Podcast. De lijst aan gasten in alle 284 afleveringen is meer dan indrukwekkend.

” She paints landscapes that are rooted in abstraction. She has had a dozen solo gallery exhibitions in Europe and in the United States, and in two thousand five the Berkeley Art Museum featured her in one of its Matrix shows.”

Manpodcast.com/portfolio/no-124-carla-klein-nayland-blake/

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*