Hadassah Emmerich, Dominic Wood @ Visser Gallery

Verborgen parel gedurende Art Brussel week – Van Hadassah Emmerich vlamt nieuw werk op papier en nieuwe schilderijen uit de readers-serie – vergeet niet het verborgen grote doek achter de deur -, het werk van Dominic Wood voegt zich naadloos in in de tribal art gallery van Joris Visser. Het architectonisch bijzondere pand van Horta ademt geschiedenis – vraag naar de details.

Tot 27 april, Rue Lebeau, 1000 Bruxelles, hartje Brussel, (gmaps) op steenworp afstand van de Grote Markt en de Kunstberg.

facebook.com/events/248126338929616

Hadassah Emmerich aan de voorzijde, Dominic Wood aan de achterzijde.

Hadassah Emmerich, Green Ribbon, 2017

Nieuwe serie werken op papier

En om met de deur in huis te vallen – niet op de eigenlijke expositie maar wel aanwezig één knallend groot doek.

Achter Dominic Wood.

Vitrine selected writings

Nuit Blanche II

Body Double – werk van Hadassah Emmerich en van Dominic Wood is nog te zien tot 27 april bij Visser Gallery, Rue Lebeau, 1000 Bruxelles, hartje Brussel, (gmaps) op steenworp afstand van de Grote Markt en de Kunstberg.

facebook.com/events/248126338929616

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*