Reset bij AvroTros/Closeup

[arve url=”https://vimeo.com/159032886″ /]

Met het bord op schoot vanavond, zondag 16 april 19:15, voor de televisiepremière van de documentaire waarin Aldine Reinink Gert Robijns volgt tijdens het eigenhandig bouwen van het sculpturale Reset Home. Uzelf inlezen kunt u met het achtergrondverhaal van Rosalie van Deursen.

“RESETHOME is Gert Robijns’ sculpturale verbouwing van het voormalige huis van zijn grootmoeder. In 2012, het jaar waarin zijn grootmoeder introk in een rusthuis, kocht Robijns het huis aan om het vervolgens volledig te ontmantelen, op twee steunmuren na. Tien centimeter verderop bouwde Robijns het huis opnieuw op […]”

Avrotros.nl/close-up/artikel/item/zondag-in-close-up-reset/

Niet in de documentaire, wel online, Luc Tuymans als eerste gastkunstenaar aan het werk in Borgloon.

[arve url=”https://vimeo.com/212444480″ /]

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*