Opening Hadassah Emmerich en Marielle Buitendijk @ C&H gallery

Niets dan nagelnieuw werk van Hadassah Emmerich en Marielle Buitendijk. Fijn en feestelijk geopend afgelopen zaterdag 3 juni bij C&H gallery.

ch-gallery.com/exhibitions/ch-gallery-art-agent-orange-presents

Met een kort openingswoord van ondergetekende, die de vinger legde op de overeenkomsten tussen deze twee: hang naar perfectionisme, gedreven ambachtelijkheid en aanhoudende lust voor schilderkunstig avontuur. Dat is een formele overeenkomst in werkhouding, inhoudelijk kun je niet verder verschillen, worlds apart. Twee oeuvre-kunstenaars, beiden met speciaal voor deze ruimtes gemaakt nieuw werk.

Met veel dank aan Cosimo, die met C&H gallery een fijne kunstplek heeft gecreëerd; een warm onthaal met voedsel en drank, dat maakt het ook een prettige opening. Fijn volk, goed werk.

Een impressie in twintig beelden:

    (Bovenstaande foto FB Maike Mei Lan)

Met grote dank, het is een feest om met jullie te werken. Met respect en gepaste trots, keep up the good work(s)!.

Nog te zien, gaat dat zien – tot 27 juli.

ch-gallery.com/exhibitions/ch-gallery-art-agent-orange-presents

Meer info Marielle Buitendijk: docsend.com/view/ptfhcef
Meer info Hadassah Emmerich: docsend.com/view/in99qve
(Browserbased PDF’s, worden steeds bijgewerkt, digitale catalogi in wording waar later twee kleine publicaties uit voortvoeien.)

Meer info over de kunstenaars bij Art Agent Orange mail voor login en password naar jeroenbosch@artagentorange.com.

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. toffe opening, leuk om eindelijk je wederhelft te ontmoeten :) en dat is het belangrijkste natuurlijk heel intrigerend werk, wat bijzonder dat het zo echt voor de galerie ruimte is gemaakt dat voegt zo toe!! Lezers: zeker langs lopen als je in de buurt bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*