Help ik ben werkeloos

Curator biedt zich aan voor kunstenaars. Nah niet voor zoiets banaals als de markt. Voor studio, schrijftafel en publiek.

Slechts 950 euro per dag, 2 euro per woord.

“As of September 2017 and based on the laws of the German Federal Republic you have to consider a remuneration for my work of EURO 950 per day and for the services of my assistants a daily rate of 550 EURO. You decide how we should assist you and you pay us in advance for every calendar month. ” (Link)

Zal wel weer een kunstproject zijn. (Of een werkloze ZZPer met zin in een niche.) Maar nee, het oogt echt met elke link openend in een nieuw venster.

curatorforartists.com

(Dank Noor Mertens)

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*