Opening Echo – Zoro Feigl, lichtwerk Tamar Frank

Uit een eerder bericht hier (bouw/making off/impressie) kun je destilleren dat het groots is. Met eigen ogen gezien kan ik alleen maar beamen – wat een cool groots werk weer. De eerste gigantische Zoro in de openbare ruimte. Dus dat kan-ie ook.

(Update 16-10: twee foto’s lichtwerk Tamar Frank toegevoegd.)

De jonge held Zoro Feigl in kenmerkende pose.

Linker- en rechterhand Zoro Feigl Oscar Peters in kenmerkende pose.

advertentie(s)

Fotograaf dezes in kenmerkende pose naar boven.

Zoro Feigl in kenmerkende pose op de 16e verdiep.

Dit terzijde, gaat dat zien:

Rijkskantoor Den Haag, direct bij CS, Rijnstraat 8/10.

Toegevoegd 16-10

Tevens opende lichtwerk Caelesti Lumine Tamar Frank. Zo in het donker is op mijn foto’s maat en verhouding geheel zoek. Het werk bevindt zich aan de straatzijde bij de doorgang vanuit het Centraal station de stad in.

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. And while the lobbies of these towers open to the public,they are designed as passages for those ascending to the higher floors. (Corporate Arcadia, Graham / Hurst, 1987)
    Dat de kunstenaar die zich uitlevert aan citymarketing op de proppen komt met middle-of-the-road rotondekunst is niet opmerkelijk. Maar zo’n gestyleerde gevleugelde zonneschijf als alziend oog zou je eerder in het atrium van Trump Tower verwachten. Het onderscheid tussen corporate en bureaucratic mag in het tijdperk van de afschaffing van dividendbelasting flinterdun lijken, maar als een overheid zich gaat bedienen van occulte symbooltaal is het altijd oppassen. Bel niet naar de IND voor de status van uw aanvraag als de wettelijke beslistermijn nog niet is afgelopen. De IND kan u dan geen informatie geven over uw aanvraag. Ahura mazda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*