Met de hand

[arve url=”https://youtu.be/GVDT3QUwU5Y” /]

Kijk mama, zonder waterpas. Als een wandelende computerprinter, uw lokale vinyl-/posterboer kan wel inpakken.

“教日本人說中文的影片很多,但你看過教日本人說東北話的嗎?現在在日本留學的中國留學生小一 ,來自黑龍江省佳木斯,她教她的日本高中朋友寧寧東北話的影片在網路爆紅,寧寧的「欸呀媽呀」說得特別好,笑翻網友”

Youtu.be/GVDT3QUwU5Y (via BB)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*