About [Redactie] 8944 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Inderdaad, goed dat dit gezegd wordt. Ik verbaas me erover dat Brouwn binnen zo’n constellatie te zien zal zijn en neergezet wordt als Surinaamse kunstenaar, iets waar hij zichzelf juist niet op wilde laten voorstaan. Een selectie en inzending op basis van afkomst.

  2. De verregaande voorspelbaarheid, het ja maar natuurlijk, is ondanks en dankzij Brouwns inschakeling opvallend en treurig makend tegelijk.

  3. Persverklaring Mondriaan:

    “Omdat zowel het Mondriaan Fonds als opdrachtgever van het Nederlands paviljoen, als de jury, de curator en de kunstenaars constateerden dat reacties op die bekendmaking geen recht doen aan de nalatenschap van stanley brouwn, is na gesprekken met onder anderen de weduwe van stanley brouwn door curator en kunstenaars besloten dat zijn werk niet fysiek op de tentoonstelling aanwezig zal zijn. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*