Eindexamens 2018

Eindexamens 2018

Bij Niek weer het jaarlijkse overzicht met alle eindexamens op rij. In de smaken tekst en handig blokkenschema, het gelijkt wel een festival.

“Hier voor iedereen een overzichtelijke lijst wanneer welke academie zijn expositie heeft. Het betreft hier enkel de erkende bachelor of masterstudies in de beeldende kunsten. Ik ben nog niet toegekomen aan het toevoegen van alle links en domeinnamen, hopelijk kom ik daar spoedig aan toe want niet alle academies tonen in hun eigen huis.

Toevoegingen en correcties zijn altijd welkom.”

Lost-painters.nl/eindexamen-exposities-bezoeken-8/

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*