Cartoon Guru. The Life, Light and Legacy of Vaughn Bodé

Een documentaire om naar uit te kijken. Over het leven en werk van Vaughn Bodé, de Amerikaanse underground striptekenaar die na zijn overlijden in 1975 nog steeds van grote invloed is in popcultuur wereldwijd. De Beastie Boys rapten over hem en in het boek over René Westhoff/Disz dat vorig jaar uit kwam speelt Bodé ook een belangrijke rol. Aan de site te zien nog volop in productie dus nog even afwachten of en wanneer het uit gaat komen.

Bodefilm.com

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*