Gallery Viewer podcast: Paul van Rosmalen (Borzo)

    “Er is niks mis met een schilderij voor boven de bank. Ik zou willen dat er in elke huiskamer een schilderij boven de bank hangt.”

Paul van Rosmalen over zijn liefde voor Zero kunst, de primary en secundary market en de weg naar Art Basel. Manuela Klerkx en Oscar van Gelderen in gesprek met een bevlogen mens en een groot liefhebber van vernieuwing in de kunst.

Galleryviewer.com/nl/article/74/podcast-gallerytalk-2-paul-van-rosmalen-borzogall

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*