Zelf Gundam bouwen

Meditatief met plastic. Niet te missen voor wie ooit in Japan of er nog naar toe gaat, letterlijk op elke straathoek, Gundam.

Youtube.com/watch?v=eX_qjj5s12I (via Retecool)

Maar wat is Gundam dan? Hieronder een korte geschiedenisles.

“In the late 70’s, the giant robot/mech genre changed forever. But then died. Kind of. Lucky for the sleeper hit, Gundam, the love of toys was able to keep their show alive thanks to model toys and the rising Gunpla fandom.”

Youtube.com/watch?v=wJg1gfsA2kY

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*