Futility Closet aflevering 275: Het ontvoerde schilderij

Futility Closet aflevering 275: Het ontvoerde schilderij

Een Goya gestolen voor het goede doel, gratis televisiekijken voor bejaarden en minder bedeelden, zo kan het ook. James Bonds meets Bassie & Adriaan, aangenaam luistervoer voor in het atelier en/of op kantoor.

“In 1961, Goya’s famous portrait of the Duke of Wellington went missing from London’s National Gallery. The case went unsolved for four years before someone unexpectedly came forward to confess to the heist. In this week’s episode of the Futility Closet podcast we’ll describe one of the greatest art thefts in British history and the surprising twists that followed. […]”

Futilitycloset.com/podcast/ (via BB)

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*