TEC Art 2020

TEC Art 2020

In september vindt in Enschede het jaarlijkse Gogbot festival plaats. Als voorproefje en ankeiler strijkt PlanetArt, cyberlords sinds forever, onder de noemer TEC Art neer in en rond Worm aan de Witte de Withstraat. En zeker tussen al het uitgaanspubliek werkt dat erg goed. Terwijl buiten de techno beukt stroomt opmerkelijk veel publiek als vanzelf door naar de expo binnen.

Vandaag, 9 februari, laatste dag.

2020.tecart.nl

TEC Art 2020

De meest gefotografeerde auto aan de Witte de With dit weekend, de 1 op 1 replica van de Delorean uit Back To The Future.

TEC Art 2020

TEC Art 2020

Mad Max kan wel inpakken.

TEC Art 2020

TEC Art 2020

TEC Art 2020

TEC Art 2020

Bed om in te vegeteren, Felicity Morris.

TEC Art 2020

TEC Art 2020

Uw oude videokaart als technisch Lego, Mina Kim.

TEC Art 2020

TEC Art 2020

TEC Art 2020

TEC Art 2020

Reverse bodycam, multimedia oproerschilden om u tijdens demonstraties te wapenen tegen al te opdringerige ordetroepen, Herbert Luciole (Barnaby Monk & Laetitia Migliore).

TEC Art 2020

Voorstel om het goud uit uw oude apparatuur terug te winnen, gewoon thuis in een tweede aquarium naast dat van uw goudvis. De Shewanella bacterie eet uw oude telefoon kaal en poept ‘m in bolletjes van 24 karaats goud weer uit. Biogold, Lynn Somers.

TEC Art 2020

Vandaag, 9 februari, laatste dag.

2020.tecart.nl

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*