Musea online

Musea online

Hebben ze bij Google de boel niet voor niets digitaal ontsloten. Wereldwijd 2500 musea die u kunt gaan bezoeken. Van lekker obscuur zoals het Kunstmuseum van Noord Noorwegen of het Technische Museum van Oost IJsland tot wereldberoemd zoals het MoMA. Gaat u eindelijk weer eens naar het Van Gogh.

Artsandculture.google.com/partner?hl=nl&tab=map (via HA)

Niels Post
About Niels Post 3528 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*