Ondertussen bij de Volkskrant

Ondertussen bij de Volkskrant

Omdat u de komende weken meer thuis bent en wel wat leuks voor aan de muur kunt gebruiken blijft de Volkskrant leuren met repro-printjes van lang overleden kunstenaars. Kom op Volkskrant, waarom niet een webwinkel geopend met werk van nu levende kunstenaars?

In het segment tot € 600 valt genoeg te vinden, zowel werk in oplage als unica. Koper blij, want iets echt bijzonders ipv suffe kopietjes in onbeperkte oplage. En kunstenaar blij, want brood op de plank.

Webwinkel.volkskrant.nl/replicas

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*