Lisa Blaauwbroek @ Raam Maar

Lisa Blaauwbroek @ Raam Maar

Onkruid vergaat niet, wat er ook gebeurt, altijd zal er ergens weer een nieuw kunstenaarsinitiatief de kop op steken. In tijden van corona opende aan het Stadhoudersplein 22a van Rotterdam recent Raam Maar haar deuren woonkamerraam voor elke voorbijganger. Kortlopende solo-presentaties met deze week negen paar virtuoos getekende billen door Lisa Blaauwbroek.

T/m vrijdag 17 april a.s.

Instagram.com/raam_maar

Lisa Blaauwbroek @ Raam Maar

Lisa Blaauwbroek @ Raam Maar

En ze zijn te koop, voor slechts € 20 (plus verzendkosten) een uniek getekende bilpartij in uw brievenbus. Elke tekening komt met een eigen rolletje wc-papier dat u naar keuze ergens op de tekening kunt plakken (of niet).

Lisa Blaauwbroek @ Raam Maar

Ze gaan hard maar ik geloof dat Lisa inmiddels nieuwe bilpartijen aan het tekenen is, hou daarvoor haar Instagram in de gaten en sla toe zodra u de kans ziet.

Lisa Blaauwbroek @ Raam Maar

Dochterlief stuiterend van de keuzestress, na tien keer switchen ging ze voor het middelste exemplaar.

T/m vrijdag 17 april a.s.

Instagram.com/raam_maar

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*