Benjamin Li, de Nr. 39 met Rijst – Kipblokjes met Pikante Saus mok

Benjamin Li, de Nr. 39 met Rijst - Kipblokjes met Pikante Saus mok

Maar dat drinkt lekker, de Nr. 39 met Rijst – Kipblokjes met Pikante Saus mok van Benjamin Li. Interactieve keramiek voor alledaags gebruik.

Slechts € 10, ideaal cadeau voor jezelf en/of je lief. En dan krijg je er ook nog een certificaat van echtheid bij. Èn een risoprintje. Èn een gelukskoekje. Het kan niet op, als ik op You Tube zat zou ik er een unboxing video aan wijden. Dat risoprintje is trouwens meteen je kortingsbon à 10% op je volgende Benjamin Li aankoop. Over klantenbinding gesproken, hoe goed is dat?!

Kopen doet u middels een mailtje rechtstreeks bij de kunstenaar.

Benjaminli.nl

Benjamin Li, de Nr. 39 met Rijst - Kipblokjes met Pikante Saus mok

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*