Filmportret Johannes Langkamp

“Johannes werkte in 16 weken aan 16 modellen. Zijn werk ontstaat uit verwondering en zijn proces is speels, open en experimenteel. Maar wat gaat er schuil achter die verwondering? Hoe komen zijn kinetische modellen en ruimtelijke installaties tot stand? Expo Bart bracht een bezoek aan het atelier van Johannes waar hij ons meenam in zijn gedachten en werkproces. Bekijk het interview met Johannes in de video hiernaast.

De expositie Modellenfabriek is te zien van 5 juni tot en met 28 juni. Gedurende deze maand is Expo Bart open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12:00 en 17:00 uur.”

Expobart.nl/projecten/johannes-langkamp-modellenfabriek/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*