Boven de bank @ Logman, Utrecht

Boven de bank @ Logman, Utrecht

Een tentoonstelling die wel gemaakt lijkt voor veilig bezoek in tijden van pandemie. Geen gedoe met een blokje om door overvolle stadsparken maar handig uw tijdslot reserveren in Google Docs.

“50 hedendaagse kunstenaars, die één of twee recente werken laten zien in een salonopstelling. Banken er tegenover waar de bezoeker op kan gaan zitten en tijd en ruimte krijgt om de werken goed tot zich te nemen. Die bezoeker mag vervolgens een keuze maken en dat werk wordt boven de bank naar keuze gehangen. Veel kunstplekken hebben hun deuren hermetisch gesloten en nodigen mensen uit om een virtueel bezoek te brengen. Bij LOGMAN bestaat nu nog steeds de mogelijkheid om voor vrijdag en zaterdag een tijdslot van een half uur te reserveren, waarbij maximaal twee personen een bezoek mogen brengen aan de galerie. […]”

Handig ook is de online prijs- en namenlijst zodat u zich thuis al wat in kunt lezen: Logman.gallery/boven_de_bank_prijslijst.html

T/m 30 mei a.s.

Logman.gallery

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*