1000 jaar Aanschouw

1000 jaar Aanschouw

Hahaha, welnee joh, duizend (!) tentoonstellingen in 20 jaar. Elke week een nieuwe, weer of geen weer, corona of geen corona. De Aanschouw gaat gaat altijd en stug door. Vastgeplakt aan café De Schouw die bij elke opening een blaadje bier sponsort. Alleen vandaag nog tentoonstelling nummer 1000. En dan vanaf morgen de hele week tentoonstelling nummer duizend en één.

Daarom een heel diepe buiging voor het hele Aanschouw team, allemaal vrijwillig (!) en van harte gefeliciteerd.

“[…] helaas in Corona-tijd waardoor er geen feest omeheen georganiseerd kon worden. Daarom is er een installatie bedacht waar stamgasten, organisatoren, kunstenaars en dierbare vrienden op kartonnen borden de kroeg vullen. De grootste Aanschouw installatie ooit. “

Aanschouw.nl/wissels/1000-jaar-aanschouw.html

1000 jaar Aanschouw

Check die line-up en de daarbij benodigde logistiek en inzet, beyond bewonderingswaardig.

1000 jaar Aanschouw

1000 jaar Aanschouw

1000 jaar Aanschouw

Proost Jaap!

Aanschouw.nl/wissels/1000-jaar-aanschouw.html

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*