Ondertussen in Rotterdam

Ondertussen in Rotterdam

Gespot gisteren op steenworp afstand van metrostation Marconiplein, verse Simon Schrikker in aanbouw. In het pandje ernaast gaat een dezer dagen ook Saïd Kinos van start. Leuke plek waar veel gebeurd, het hele blok daar is onder tijdelijk beheer van Foundation Mesh. met eigenlijk elke maand wel nieuw werk. Om de hoek ziet u nu (nog t/m half januari) Edwin Jans, Rob Vis, Wouter van der Giessen en Onno Poeisz.

Aanstaande zaterdag, 28 november 19:00, coronaproof openingsmomentje.

Foundationmesh.com/coming-up

Ondertussen in Rotterdam

Een laatste restantje Naamloozz, inmiddels alweer keurig papiervrij.

advertentie(s)
About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*