Vincent de Boer/Ill Considered, The Stroke

De tekenende typograaf Vincent de Boer maakt altijd de platenhoezen voor de Londense jazzband Ill Considered. Bij het stop-motion juweel The Stroke zijn de rollen omgedraaid, daar is er eerst de animatie van De Boer en reageren de muzikanten op het bewegende beeld.

De 4056 tekeningen uit de animatie en de muziek (op vinyl) zijn gevat in 338 unieke bundels met elk 12 tekeningen (1 seconde uit de animatie) en zijn rechtstreeks te bestellen bij de band: Illconsidered.bandcamp.com/album/ill-considered-10-the-stroke

Vincent de Boer/Ill Considered, The Stroke

Check vooral ook de making of:

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*